Vegan catering afstudeerdiner

Vorige week had ik weer met veel plezier mijn Indonesische vegan gerechten gemaakt. Ik was door Iris uitgenodigd om haar afstudeerdiner te verzorgen. Op zaterdag reden wij naar Doortwerth waar we in een hele mooie omgeving haar catering klaar hebben gezet. Het was gelukkig een zonnige dag zodat ze samen met haar familie & vrienden haar afstuderen in de tuin konden vieren. En aansluitend konden ze genieten van mijn Indonesische gerechten.

Op het menu stond onder andere Sayur lodeh, Sate van oesterzammen, Tempe Bali en nog vele andere gerechten.

Bekijk hier onder een impressie van de dag en mijn gerechten.

Iris: bedankt dat je mij hebt uitgenodigd om jouw afstudeerdiner te verzorgen. Nogmaals gefeliciteerd met het behalen van je diploma en ik wens je een hele mooie carrière toe.

Mocht je ook geïnteresseerd zijn in onze catering? Op onze pagina Catering & Events kan je meer informatie vinden en vrijblijvend een offerte opvragen.

Liefs,

Margie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *