Vegan catering afstudeerdiner

Vorige week mocht ik opnieuw mijn Indonesische veganistische gerechten te bereiden. De gelegenheid was het afstudeerdiner van Iris, die mij met open armen had verwelkomd om haar bijzondere moment te voorzien van onze gerechten. Op een stralende zaterdag begaven we ons richting Doornwerth, waar we te midden van een adembenemende omgeving haar feestelijke catering klaarzetten. Gelukkig zorgde de zon voor een stralende dag, waardoor Iris en haar dierbaren haar afstuderen in de tuin konden vieren. Vervolgens konden ze zich te goed doen aan het lopend buffet.

Het menu omvatte een reeks smaakvolle gerechten, waaronder Sayur Lodeh, Sate van Oesterzammen, Tempeh Bali en nog vele andere verrukkelijkheden.

Bekijk hier onder een impressie van de dag en mijn gerechten.

Iris: “Bedankt dat je mij hebt uitgenodigd om jouw afstudeerdiner te verzorgen. Nogmaals gefeliciteerd met het behalen van je diploma en ik wens je een hele mooie carrière toe!”.

Mocht je ook geïnteresseerd zijn in onze catering? Op onze pagina Catering & Events kan je meer informatie vinden en vrijblijvend een offerte opvragen.

Liefs,

Margie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *