Droom je ervan om samen met je dierbaren een onvergetelijke culinaire ervaring te beleven? Bij The Green Kitchen by Margie maken we deze droom werkelijkheid met onze privé kookworkshops!

Of je nu in Lelystad bent of ergens anders, we brengen de smaakexplosie graag naar jou toe. Onze privé kookworkshops kunnen plaatsvinden in onze sfeervolle keuken in Lelystad, waar het minimum aantal deelnemers 4 is en het maximum 8. Als je de voorkeur geeft aan jouw eigen locatie, komen we met alle ingrediënten naar jou toe.

De kosten van onze kookworkshops variëren afhankelijk van jullie specifieke wensen. We creëren graag een op maat gemaakt culinair avontuur dat perfect past bij jouw groep. Neem contact met ons op via margie@thegreenkitchenbymargie.nl voor een vrijblijvende prijsopgave.

Waar wacht je nog op? Verwen jezelf en je geliefden met een privé kookworkshop en beleef samen de magie van de plantaardige keuken. We kijken ernaar uit om samen met jou te koken en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan!