Vegan lunch Follow the Butterfly

Afgelopen weekend had ik de eer om de lunch te verzorgen tijdens het ‘Steeds meer naar je droom-leven‘ event georganiseerd door Follow the Butterfly. Follow the Butterfly is een bruisende communitye die zich richt op een gezonde levensstijl en de bewuste transformatie van krachtige vrouwen.

Dit bijzondere evenement vond plaats op een prachtige locatie, midden in de natuur in Maarn. Bij aankomst werden de deelnemers verwelkomd met een heerlijk kopje koffie of thee, vergezeld door een plakje zelfgemaakt glutenvrij bananenbrood van mijn hand (beschikbaar via Little box of Joy). De dag begon met een verkwikkende yogales verzorgd door Sparklynn. Hierna volgde een bijzondere oefening in tweetallen, waarbij deelnemers elkaar ondersteunden om de essentie van hun droomleven te ontdekken. Leefstijl Coaching Aalsmeer introduceerde EFT tapping en liet zien hoe deze techniek kan helpen om persoonlijke belemmeringen te overwinnen. Boudewien nam de deelnemers mee voor een meditatieve wandeling in de stilte van de natuur. Bij de stand van Roos van Key to Blossom konden prachtige items worden geshopt. Het hoogtepunt van de dag was een betoverende droomreis onder leiding van Lein Bosch. Met haar harmonium en de zachte melodieën van zingende vogels uit de natuur creëerde ze een magische sfeer die alle aanwezigen betoverde.

De volledig plantaardige Aziatische lunch was mijn bijdrage aan dit evenement. In samenwerking met de dames van Follow the Butterfly stelde ik een heerlijke menu samen, bestaande uit onder andere:

 • Glutenvrije rijstmie salade met tofu en rauwe groenten
 • Bahn-mi Vietnamese broodjes met plantaardige vulling en verschillende zuur
 • Asinan rauwe groenten en fruit in speciale pindasaus
 • Rujak fruit in zoet zuur pittige saus
 • Dadar gulung
 • Fruit en rauwkost met dipsaus
 • Bekijk hieronder de sfeerimpressie van de Catering. Voor de volledige video van het event kan je een kijkje nemen op de website van Follow the Butterfly of op hun Instagram account.

  Dames van Follow the Butterfly: “Bedankt dat ik aanwezig mocht zijn bij jullie event & dat ik jullie lunch mocht verzorgen. Het was een hele mooie dag samen met alle powervrouwen!”

  Mocht je ook geïnteresseerd zijn in onze catering? Op onze pagina Catering & Events kan je meer informatie vinden en vrijblijvend een offerte opvragen.

  Liefs,

  Margie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *