Vegan lunch Follow the Butterfly

Afgelopen weekend mocht ik de lunch verzorgen voor het ‘Steeds meer naar je droom-leven‘ event van Follow the Butterfly. Follow the Butterfly is een Healthy Lifestyle Community waar ze zich bezig houden met de bewuste transformatie van powervrouwen.

Het event werd gehouden op een hele mooie locatie midden in de natuur in Maarn. Met koffie, thee en een door mij homemade gemaakte plakje glutenvrije bananenbrood (te bestellen via Little box of Joy). De dag bestond uit yoga flow les van Sparklynn. Vervolgens een inquiry in tweetallen om elkaar te helpen om tot de kern te komen van jouw droom-leven. EFT tapping van Leefstijl Coaching Aalsmeer hoe dit jou kan helpen om je belemmeringen te doorbreken. Boudewien nam de deelnemers mee voor een stiltewandeling. En bij Roos van Key to Blossom kon je mooie spullen shoppen. Het laatste activiteit werd verzorgd door Lein Bosch, zij nam ons mee op een magische droom reis. Haar prachtige stem onder begeleiding van haar harmonium en zingende vogels uit de natuur.

De volledig plantaardige Aziatische lunch werd door mij verzorgd. In overleg met de dames van Follow the Butterfly had ik onder andere de volgende gerechten gemaakt:

 • Glutenvrije rijstmie salade met tofu en rauwe groenten
 • Bahn-mi Vietnamese broodjes met plantaardige vulling en verschillende zuur
 • Asinan rauwe groenten en fruit in speciale pindasaus
 • Rujak fruit in zoet zuur pittige saus
 • Dadar gulung
 • Fruit en rauwkost met dipsaus
 • Bekijk hieronder de sfeerimpressie van de Catering. Voor de volledige video van het event kan je een kijkje nemen op de website van Follow the Butterfly of op hun Instagram account.

  Dames van Follow the Butterfly. Bedankt dat ik aanwezig mocht zijn bij jullie event & dat ik jullie lunch mocht verzorgen. Het was een hele mooie dag samen met alle powervrouwen.

  Mocht je ook geïnteresseerd zijn in onze catering? Op onze pagina Catering & Events kan je meer informatie vinden en vrijblijvend een offerte opvragen.

  Liefs,

  Margie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *