Binnenkort lancering van mijn online Vegan Cooking School

Binnenkort start ik mijn online Vegan Cooking School, zodat u vanuit huis mijn gerechten zelf kunt leren maken en koken wanneer u maar wilt.

Ik leg u stap voor stap uit hoe u mijn vegan Aziatische gerechten maakt. En ik laat u zien hoe u mijn heerlijke bumbu kruiden kunt maken.

Bekijk hieronder de sneakpreview van mijn lessen:

Bij elke cursus ontvang je mijn digitale receptenboek waar je de recepten en ingrediënten in terug kunt vinden.

We beginnen dit najaar met de eerste reeks. En we voegen voortdurend nieuwe cursussen toe.

Interesse? Houdt mijn website in de gaten binnenkort maken we de datum bekend van de lancering van mijn online Asian Vegan Cooking School. Of volg mij op Instagram @thegreenkitchen_bymargie of Facebook @margie.siswoko #vegan #kookcursus #aziatisch #indonesisch #cookingclass #cookingschool #onlinevegankookworkshop #asianveganchef #veganchef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *