Vegan catering op de mooiste dag van de zomer

Vorige week had ik de eer om de Indonesische veganistische catering te verzorgen voor het prachtige huwelijksfeest van een bijzonder bruidspaar. Onder een stralende zomerzon, op de betekenisvolle datum 21-08-21, was het moment daar. Het jawoord hadden ze al eerder uitgesproken en nu was het tijd om dit te vieren met hun geliefden.

Met zorg en toewijding creëerde ik een feestelijke schaal (nasi tumpeng) die het hoogtepunt vormde van ons uitgebreide assortiment aan Indonesische veganistische gerechten. Dit gerecht, dat deel uitmaakt van de traditionele Indonesische rijsttafel, wordt speciaal geserveerd bij formele gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea en met name in Java, Madura en Bali. In de Indonesische cultuur symboliseert eten gezelligheid, vriendschap, geluk en vooral het delen van liefde. Onze nasi tumpeng bevat gele rijst (nasi kuning), wat staat voor de waarde van goud. Dit symboliseert voorspoed en geluk voor het huwelijk. Daarnaast voegden we bami goreng toe, dat staat voor geluk en een lang leven.

Op deze bijzondere dag stond ik trots achter mijn creaties, wetende dat ik een bijdrage leverde aan de viering van de liefde en verbintenis tussen twee mensen. De zonovergoten dag, de speciale datum en de betekenis van de gerechten vormden samen een onvergetelijke ervaring voor het bruidspaar en hun gasten.

Naast de basisgerechten heb ik een assortiment gemaakt van groentegerechten en vleesvervangers gerechten. En bij een Indonesische rijsttafel horen ook bijgerechten. Als laatste kregen zij heerlijke vegan Indonesische desserts.

Van het bruidspaar kregen wij te horen dat veel van hun gasten voor het eerst veganistisch hebben gegeten en dat ze buitengewoon verrast waren dat het veganistisch was en hoe lekker het was. Super fijn om dit te horen want dit is precies wat ik wil bereiken met het maken en delen van mijn veganistisch eten.

Voor een sfeerimpressie van deze mooie dag met onze gerechten bekijk onderstaande video:

Voor het bruidspaar Yvette & Britta: “Ik vond het erg bijzonder dat ik ben gevraagd om mijn gerechten met jullie en jullie dierbaren te delen. Ik wens jullie heel veel liefde, geluk en vooral heel veel mooie jaren samen! “

Mocht je ook geïnteresseerd zijn in onze catering? Op onze pagina Catering & Events kan je meer informatie vinden en vrijblijvend een offerte opvragen.

Liefs,

Margie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *