Vegan catering op de mooiste dag van de zomer

Vorige week mocht ik de Indonesische vegan catering verzorgen op het trouwfeest van een heel mooi bruidspaar. Op een van de mooiste zomerdagen van dit jaar en op een hele mooie datum 21-08-21 was het zo ver. Het ja-woord had het bruidspaar al eerder gegeven en gelukkig konden zij dit nu ook samen met hun dierbaren vieren.

Speciaal voor het bruidspaar heb ik een feestelijke schaal (nasi tumpung) met het assortiment van onze Indonesische vegan rijsttafel gemaakt. Dit is het traditionele eten dat alleen wordt geserveerd bij formele gebeurtenissen zoals verjaardagen, jubilea vooral in Java, Madura en Bali. Eten staat voor gezelligheid, vriendschap, geluk en vooral het delen van liefde. Wij gebruiken gele rijst (nasi kuning) dat staat voor berg goud. Dat brengt voorspoed en geluk voor het huwelijk. Daarnaast vind je ook bami goreng wat staat voor geluk en lang leven.

Naast de basisgerechten heb ik een assortiment gemaakt van groentegerechten en vleesvervangers gerechten. En bij een Indonesische rijsttafel horen ook bijgerechten. Als laatste kregen zij heerlijke vegan Indonesische desserts.

Van het bruidspaar kregen wij te horen dat veel van hun gasten voor het eerst veganistisch hebben gegeten en dat ze buitengewoon verrast waren dat het veganistisch was en hoe lekker het was. Super fijn om dit te horen want dit is precies wat ik wil bereiken met het maken en delen van mijn veganistisch eten.

Voor een sfeerimpressie van deze mooie dag met onze gerechten bekijk onderstaande video:

Voor het bruidspaar Yvette & Britta: ik vond het erg bijzonder dat ik ben gevraagd om mijn gerechten met jullie en jullie dierbaren te delen. Ik wens jullie heel veel liefde, geluk en vooral heel veel mooie jaren samen!

Mocht je ook geïnteresseerd zijn in onze catering? Op onze pagina Catering & Events kan je meer informatie vinden en vrijblijvend een offerte opvragen.

Liefs,

Margie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *