Stem je ook op mij? Op zoek naar de nieuwe Vegan master chef

Zoals jullie al hebben gezien houd ik van een flexitarisch eetpatroon, waar ik vlees en vis afwissel met vegetarische gerechten. Elke week een dag minder vlees eten maakt al een groot verschil voor de toekomst van onze planeet.

Toen ik werd benaderd om mee te doen met Find the Master waar Vegan Masters op zoek is naar chefs met de lekkerste unieke vegan recepten om het team van Master Chefs te versterken twijfelde ik geen seconde. Ik ging gelijk in de keuken aan de slag en kwam met allerlei lekkere Vegan recepten.

Voor de inzending koos ik de happy saté: een heerlijk Indonesisch gerecht gemaakt van oesterzwammen met mijn speciale Indonesische kruiden. Dit gerecht is een van mijn top favorieten. Vooral familie en vrienden die normaal voor de vleesgerechten gaan hebben niet in de gaten dat ze de vegan variant aan het eten zijn.

Mijn ontwikkelde vegan gerecht: de Happy Saté

Ik doe mee met Find the master om te laten zien hoe makkelijk het is om vlees te vervangen met plantaardige varianten waardoor het net zo lekker en smaakvol is. 

Stem je ook op mij? 

Het is nu mogelijk om via de website www.veganmasters.nl/find-the-master je stem uit te brengen op je favoriete gerecht. Ik zou het heel leuk vinden als je op mij stemt en dat ik als Asian Vegan Master het team van @veganmastersnl mag versterken!

Stemmen kan tot en met de finale op 15 april. De finale is live te volgen op 15 april  via @veganmasters.nl

Alvast bedankt voor jullie support!

Liefs,

Margie

#findthemasters #veganmastersnl #vegan #veganasianmaster #kookwedstrijd #happyvegansate #thegreenkitchenbymargie #stemmen #jury #liveshow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *