No products in the cart.
De week zonder vlees
Van 8 maart tot en met 14 maart is het de Nationale week zonder vlees @weekzondervlees.
Zoals jullie al hebben gezien houd ik van een flexitarisch eetpatroon, waar ik vlees en vis afwissel met vegetarische gerechten. Elke week een dag minder vlees eten maakt al een groot verschil voor te toekomst van onze planeet. Ik zal deze week mee doen met de Nationale week zonder vlees. Doe je ook mee?
Kookinspiratie & recepten
Ik heb heel veel lievelings gerechten waarvoor ik ook vaak een vleesvervangende optie voor heb. Net zo lekker en ook heel makkelijk te maken. Elke dag maak ik mijn favoriete vegetarisch gerecht en zal ik het recept met jullie delen.
This block contains unexpected or invalid content.Attempt Block Recovery
Doe je met mij mee?
Maak jij deze week ook een van mijn vegetarische gerechten? Laat het mij weten ik ben heel benieuwd naar jullie creaties. Tag mij in jullie posts en/of stories. Instagram @thegreenkitchen_bymargie en Facebook @margie.siswoko
Liefs,
Margie
#nwzv #nationaleweekzondervlees #vegetarischerecepten #vegetarisch #kookinspiratie #thegreenkitchen_bymargie #duurzaam #groentenindehoofdrol #plantaardigeten #plantaardigerecepten #gezondeleefstijl #kookinspiratiezondervlees #tempeh#tahu#miso #granen #zoeteaardappel #kacangijo #wereldkeuken #keukeninspiratie #versekruiden #smaakmakers
Geef een reactie