De week zonder vlees

Van 8 maart tot en met 14 maart is het de Nationale week zonder vlees @weekzondervlees.

Zoals jullie al hebben gezien houd ik van een flexitarisch eetpatroon, waar ik vlees en vis afwissel met vegetarische gerechten. Elke week een dag minder vlees eten maakt al een groot verschil voor te toekomst van onze planeet. Ik zal deze week mee doen met de Nationale week zonder vlees. Doe je ook mee?

Kookinspiratie & recepten

Ik heb heel veel lievelingsgerechten waarvoor ik ook vaak een vleesvervangende optie voor heb. Net zo lekker en ook heel makkelijk te maken. Elke dag maak ik mijn favoriete vegetarisch gerecht en zal ik het recept met jullie delen.

Doe je met mij mee?

Maak jij deze week ook een van mijn vegetarische gerechten? Laat het mij weten ik ben heel benieuwd naar jullie creaties. Tag mij in jullie posts en/of stories. Instagram  @thegreenkitchen_bymargie en Facebook @margie.siswoko  

Liefs, Margie

#nwzv #nationaleweekzondervlees #vegetarischerecepten #vegetarisch #kookinspiratie #thegreenkitchen_bymargie #duurzaam #groentenindehoofdrol #plantaardigeten #plantaardigerecepten #gezondeleefstijl #kookinspiratiezondervlees #tempeh#tahu#miso #granen #zoeteaardappel #kacangijo #wereldkeuken #keukeninspiratie #versekruiden #smaakmakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *