No products in the cart.
Rujak manis
Rujak manis is een Indonesische vruchtensalade. Je maakt dit gerecht met kokosbloesemsuiker of Gula Jawa/ suiker gewonnen uit het sap van de sagopalm en de kokospalm. Dit recept uit de Indonesische keuken is heerlijk als lunchgerecht, nagerecht, tussendoortje, bijgerecht en/of salade. Tevens past het perfect in een Vegetarisch & Glutenvrij dieet.
Maak jij ook mijn Rujak Manis versie? Laat het mij weten ik ben heel benieuwd naar jullie creaties. Maak een foto en tag mij in jullie posts en/of stories.
Liefs,
Margie 💚
Maak je ook een van mijn gerechten? Laat het mij weten ik ben heel benieuwd naar jullie creaties. Maak een foto en tag mij in jullie posts en/of stories @thegreenkitchen_bymargie
Reviews
Ingredients:
Adjust Servings
2 Granny Smith appel | |
1 mango | |
½ ananas 🍍 in blokjes gesneden | |
½ komkommer | |
je kunt heerlijke soorten verse fruit toevoegen | |
500gr Gula Jawa | |
evt. sambal oelek naar smaak | |
2tl tamarinde | |
zout naar smaak |
Directions
Voor de rujak saus

Geef een reactie