No products in the cart.
Sambal Matah – Balinese rauwe sambal
super easy
Stap binnen in de wereld van Balinese smaken met onze verrukkelijke rauwe sambal! Een explosie van kruiden, specerijen en onweerstaanbare pit wacht op je. Deze authentieke creatie, met liefde bereid, voegt een exotische kick toe aan elke maaltijd. Probeer het als metgezel van onze heerlijke rempeyek vegan versie en laat je smaakpapillen dansen op een Balinese melodie van smaak. Bereid je voor op een culinaire reis die je niet snel zult vergeten!
Reviews
Ingredients:
Adjust Servings
4 tenen knoflook, fijngesneden | |
3 verse kleine sereh zonder de harde buiten bladeren | |
15 stuks rawits, fijngesneden | |
15stuks sjalotten, fijngesneden | |
10 stuks limoenblaadjes, heel erg fijngesneden. Ik knip dit fijn | |
1 tl trassi poeder | |
1 tl zout | |
2 el limoensap of 2 jeruk sambal | |
50 ml kokosolie | |
50 ml arachide olie |
Geef een reactie