No products in the cart.
Rempeyek kacangijo
super easy
Vandaag heb ik een kookdemonstratie gegeven op de Tong Tong Fair kooktheater – de heerlijke Rempeyek Kacangijo! Op verzoek van jullie enthousiaste foodies, deel ik mijn recept met jullie.
Ik kan niet wachten om te horen hoe jullie deze knapperige lekkernij hebben ervaren. Deel je culinaire avontuur met mij op Instagram door mij te taggen @thegreenkitchen_bymargie, en laten we samen genieten van de heerlijke Indonesische smaken. Selamat makan!
Reviews
Ingredients:
Adjust Servings
250 gram rijstmeel | |
250 ml kokosmelk optioneel kan vervangen worden door water | |
+/ 150 - 300 ml water ( lastig om exact de hoeveel aan te geven, maar dit is een indicatie) | |
250 gram kacangijo of ongezouten pinda’s of kleine ongebakken ikan teri nasi (gedroogde ansjovis klein) | |
4 teentjes knoflook | |
3 stuks kemiri noten | |
2 eetlepel Ketoembar poeder | |
2 tl kencur poeder | |
½ theelepel kunjit poeder (optioneel) | |
6/ 7 stuks daun jeruk purut, fijn snijden | |
snufje zout | |
1 stuk ei (optioneel) |
Geef een reactie