Bestel nu: Indonesische Vegan lemper

Onze favoriete Indonesische snack is lemper. (Je spreekt het uit als lumpur). Mijn oma en moeder maakten dit vroeger altijd. Ik weet het nog heel goed. Als klein meisje stond ik in de keuken om mee te helpen lemper te maken. Ik leerde stap voor stap de lemper te maken met alle ingredienten en onze familie kruiden.

Nu jaren later maak ik nog steeds lemper. Vroeger gebruikten wij kip in de lemper, maar ik heb er nu mijn eigen vegan variant van gemaakt. De vegan lemper is gemaakt van een rolletje kleefrijst met hartige vulling. De vulling bestaat uit jonge jackfruit met gekruide kokos. Via Instagram deelde ik een tijdje terug een aantal foto’s van mijn vegan lemper. En daarna kreeg ik heel veel berichten in mijn inbox met de vraag of de vegan lemper ook te bestellen is.

Hier zijn wij mee aan de slag gegaan en vanaf nu kan je ze bij mij bestellen. Op dit moment is het nog niet mogelijk om het te verzenden, maar je kan de vegan lemper wel op afspraak bij ons afhalen in Lelystad of in Amsterdam. Voor bestelinformatie lees verder op deze pagina.

Bestel >> hier << jouw vegan lemper (afhalen Lelystad of Amsterdam)

Tip: kies je voor 14 of 21 stuks lemper kan je de lemper je invriezen

Liefs,

Margie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *