Interview Omroep Flevoland

Al 44 jaar noemen wij Lelystad ons thuis, en ik ben met recht een trotse bewoner van Flevoland!

Toen Omroep Flevoland mij uitnodigde om deel te nemen aan de uitzending van “Dit is Flevoland,” was er geen spoortje twijfel. Voor mij was het een kans om actief bij te dragen aan onze prachtige provincie en mijn verhaal te delen met het publiek – zowel de kijkers als de luisteraars.

Bekijk hieronder mijn interview op zowel televisie als radio, waar ik onder andere met Jeroen van der Laan in gesprek ging. We bespraken mijn Vegan Masters avontuur, mijn motivatie om veganistisch te koken en ik lichtte een tipje van de sluier op over mijn toekomstplannen.

Het was een bijzondere ervaring om mijn passie en reis met anderen te delen via deze media-uitzending. Het is altijd geweldig om te zien hoe mijn liefde voor koken en de veganistische keuken anderen kan inspireren. Kijk en luister mee en ontdek meer over mijn verhaal en mijn spannende plannen voor de komende tijd!

Liefs,

Margie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *