No products in the cart.
Tofu met soba noodles
Morgen op 14 oktober is het Nationale Groenten en Fruitdag @gavoorkleur @foodcabinet
Ter inspiratie heb ik dit gerecht gemaakt zowel met groenten, als fruit en verse kruiden 🌶🍍🌱🥒🌿🎉
Een feest op het bord en voor het oog.🎉 Geschikt voor de lunch, of diner samen met miso soup, heldere bouillon🍲
Geniet meer van groenten en fruit in je maaltijd 🍍🌶🌱
Veel kook plezier!
Tag me als je dit heerlijke gerecht maakt. Aan wie geef jij de kleur door?🥒🍍🌶🍅
Liefs,
Margie 💚
Maak jij ook een van mijn gerechten? Laat het mij weten ik ben heel benieuwd naar jullie creaties. Maak een foto en tag mij in jullie posts en/of stories @thegreenkitchen_bymargie
Reviews
Ingredients:
Adjust Servings
90gr Soba noodles | |
1/2 blok tofu, in blokjes snijden en 10 minuten in de airfryer op 200 graden | |
verse ananas in blokjes | |
1 a 2el geroosterd pinda’s | |
1 lenteuitje, in schuine stukken snijden | |
1/3 komkommer, met dunschiller in lange repen | |
1/2 limoen | |
verse koriander | |
Voor de dressing:
50ml water | |
50ml sojasaus | |
100ml rijstazijn | |
1 Spaanse peper 🌶, schuin snijden | |
1 teen knoflook, uit de pers | |
1cm verse gember, in fijne reepjes snijden | |
1el rietsuiker | |
1tl sesamolie |