Gesmoorde lotus wortel

15 min

easy

2

Recept van de week

Vandaag deel ik een makkelijke recept met een ingrediënt dat niet alledaags is, namelijk Lotus wortel.

Wil je meer gerechten leren?

Bekijk mijn online cooking classes wanneer het jou uitkomt. Haal de ingrediënten in huis en verras jezelf, je gezin en/of je gasten met onze heerlijke vegan gerechten. Meer informatie bekijk mijn online cooking classes.

Gesmoorde Lotuswortel

De Lotus wortel kan je kopen in de koeling of diepvries bij de Chinese toko. Deze heb ik gesmoord in een heerlijke dressing.

#vegancookingschool #thegreenkitchenbymargie #lotuswortel #greenkitchen #healthy #easyrecipes #foodie
#garden #veggies #instalife #sharerecipe #veganlife #plantaardigkoken #sharerecipe #greennature #asianfood

Liefs,

Margie 💚

Maak jij ook een van mijn gerechten? Laat het mij weten ik ben heel benieuwd naar jullie creaties. Maak een foto en tag mij in jullie posts en/of stories @thegreenkitchen_bymargie

Reviews

Ingredients:

Adjust Servings
knoflook
2el mushroom sauce
2el sojasaus
250ml water
¼ tl zout
¼ tl riet suiker
1el azijn
2tl sesamolie
1el Shaoxing rijst of mirin peper, naar smaak

Directions

1.
Snijd de lotuswortel in schijfjes en smoor deze in de pan.
Mark as complete
2.
Maak de dressing van de ingrediënten.
Mark as complete
3.
Smoor dit met de ingrediënten tot ze beetgaar zijn.
Mark as complete

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *