Vanaf nu is het ook mogelijk om private dinging bij mij te bestellen. In mijn webshop kan je de Indonesische vegan rijsttafel, vegan lemper en binnenkort ook andere Indonesische vegan snacks bestellen. Op te halen in Lelystad of Amsterdam-IJburg.

Wilt u heerlijk uiteten in het gemak vanuit uw eigen huis? Bestel dan nu mijn heerlijke Indonesische Vegan Rijsttafel of neem contact met mij op als u een specifiek menu wenst. Het enige wat u hoeft te doen is achterover leunen, ontspannen en genieten van vers, heerlijk eten.

– private dining

Reserveer nu alvast de Indonesische vegan catering voor 2022:

Bent u op zoek naar heerlijke betaalbare vegan gerechten voor uw bruiloft, verjaardag, feest of andere mooie gelegenheid? Vanaf nu is het mogelijk om mijn Indonesische vegan gerechten te bestellen. Dit is al mogelijk vanaf 30 personen.

– CATERING

Wij leveren* onze gerechten bij u op locatie in speciale aluminium maaltijdboxen. U regelt zelf de speciale warmhoudschalen (chafing dishes), brandpasta, borden, glazen, bestek & opscheplepels.

Het is ook mogelijk om onze maaltijdboxen in uw oven op te warmen in plaats van het huren van de speciale warmhoudschalen.

Indien u dat wenst kunnen wij u uiteraard helpen om de Indonesische vegan rijsttafel op een leuke en mooie manier te presenteren.

Het uitserveren van de maaltijden organiseert u zelf. Dat kunt u zelf doen of uw gasten kunnen zelf opscheppen (buffet vorm) en genieten van de rijsttafel lekkernijen.

U kunt een keuze maken uit een van onze vele Indonesische vegan gerechten. Wat dacht u van:

Gado gado – gemengde groenten

Sambal boontjes boontjes gekruid met miso

Saté van oesterzwammen met mijn speciale satékruiden

Rendang een klassiek Indonesisch stoofgerecht van jackfruit in speciale gekruide kokos sambal saus (licht pittig)

Bali kecapvleesvervanger met tofu in Bali kecap saus

Ook verzorgen wij snacks en desserts.

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend informatie op. Dan kunnen wij u onze menu opties met u delen. Dat kan via e-mail margie@thegreenkitchenbymargie.nl. Vergeet niet uw gewenste datum, tijdstip, locatie en aantal personen te vermelden.

  • Reiskostenvergoeding EUR 0,19 ct per kilometer vv Lelystad

Liefs,

Margie Siswoko

The Green Kitchen by Margie

SFEERIMPRESSIE