No products in the cart.
Risotto con funghi
Vandaag heb ik heerlijk een dagje in de tuin gewerkt. Dat werkt echt ontspannend voor mij. Met mijn handen in de aarde, plantjes water geven. En ik ben alvast bezig om de moestuin aan het inrichten.
Naast de Aziatische keuken houd ik ook erg van de Westerse Keuken. In de avond heb ik een heerlijke maaltijd bereid. 💚 RISOTTO CON FUNGI 💚 helemaal vegan met vegan bouillonpoeder zonder gist en super heerlijke ‘this is not Grated Cheese‘ van @willicroft.store. Zo lekker😋 gemaakt van cashewnoten en edelgist.
YUMMIE wat een umami!
Maak jij ook een van mijn gerechten? Laat het mij weten ik ben heel benieuwd naar jullie creaties. Maak een foto en tag mij in jullie posts en/of stories @thegreenkitchen_bymargie
Reviews
Ingredients:
Adjust Servings
2teentjes knoflook | |
1stuk sjalotje | |
1el verse thijm | |
1el boter | |
beetje olijfolie | |
300gr risottorijst | |
+/- 1liter bouillon (vegan zonder gist) | |
200gr paddenstoelen mix | |
140gr konings oesterzwammen | |
Vers gemalen peper | |
Directions

Geef een reactie