No products in the cart.
Tikka Masala met bloemkool
Vandaag eten we vegetarisch. Wat hebben wij genoten! Tikka Masala met bloemkool en champignons. Zelf gemaakte raita is heerlijk verfrissend en verrassend met komkommer en gedroogde abrikozen. Het recept van de raita volgt. Hier kan je de Tikka Masala met bloemkool vinden.
Maak jij ook een van mijn gerechten? Laat het mij weten ik ben heel benieuwd naar jullie creaties. Maak een foto en tag mij in jullie posts en/of stories @thegreenkitchen_bymargie
Reviews
Ingredients:
Adjust Servings
1 hele bloemkool | |
1 bakje champignons | |
200ml kokosmelk | |
1el garam massala | |
1el citroensap | |
1/2tl chili | |
1tl gember |
Voor de saus
2 uien | |
2cm verse gember | |
2 teentjes knoflook | |
400gr tomaten passata | |
100ml kokosmelk | |
1el garam masala | |
1tl komijn poeder | |
1tl korianderpoeder | |
1tl kaneelpoeder | |
1tl chilipoeder | |
1tl kurkuma poeder | |
Verse koriander 🌿 | |
1 Limoen (sap naar smaak) | |
1/2 tl zout | |
olie |