No products in the cart.
Rempejek / Pejek
Vandaag deel ik een lekkere Indonesische / Javaanse snack recept. Het is zo lekker en gemakkelijk te maken👍
Rempejek of Pejek kan het beste omschreven worden als een heel dun, knapperig gebakken koekje uit de Javaanse keuken. Het wordt gemaakt van rijstmeel en/of bloem en bevat pinda en kruiden. Je blijft er van eten!
Selamat makan!
Liefs,
Margie 💚
Maak jij ook een van mijn gerechten? Laat het mij weten ik ben heel benieuwd naar jullie creaties. Maak een foto en tag mij in jullie posts en/of stories @thegreenkitchen_bymargie
Reviews
Ingredients:
Adjust Servings
300gr rijstmeel | |
400ml kokosmelk Optioneel, ik gebruik dit niet. Ik heb dit vervangen door water. | |
2 volle eetlepels maizena of tapioca meel | |
100gr ongezouten pinda’s | |
2 teentjes knoflook | |
2 kemiri noten | |
2tl Koriander poeder | |
1tl Kencur poeder | |
5 daun jeruk purut, fijn snijden | |
snufje zout en peper naar smaak |
Directions

Geef een reactie