No products in the cart.
Middle Eastern Vegetable Salad
Het recept van vandaag heb ik van @Jigalkrant. Op zijn Instagram account deelde hij dit gerecht.
Dit gerecht staat in zijn kookboek ‘TLV- Recepten en Verhalen uit Tel Aviv’. TLV is een kookboek, leesboek en reisgids in een. Ik heb het kookboek zelf nog niet, maar ik ben wel heel erg benieuwd naar alle verhalen en recepten. Na het zien van dit heerlijke gerecht op Instagram werd ik gelijk enthousiast om het ook zelf te gaan maken. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe gerechten. Het leuke aan dit gerecht is dat het een mix is tussen de keuken uit Azië en het Midden-Oosten. Ik heb al veel fusion gerechten gemaakt, maar dit is een nieuwe mix voor mij.
recept van Jigalkrant zijn kookboek is hier te bestellen: Home – TLV (tlv-kookboek.nl)
Reviews
Ingredients:
Adjust Servings
138gr pijnboompitten | |
160gr pijnboompitten | |
100gr sesamzaad | |
2stuks rode chilli pepers, in dunne ringen gesneden | |
250gr witte kool, dun gesneden | |
3 lente-uitjes, in ringen gesneden | |
125gr mungboonkiemgroenten | |
50ml witte azijn | |
75ml extra virgin olijfolie | |
35gr basterdsuiker (superfijn) | |
35ml sojasaus (zoutarm) |
Geef een reactie