No products in the cart.
Kimchi
Vandaag deel ik mijn kimchi recept wat ik op het event van Follow the Butterfly heb gemaakt. Het is lekker en vooral gezond!
Maak jij ook een van mijn gerechten? Laat het mij weten ik ben heel benieuwd naar jullie creaties. Maak een foto en tag mij in jullie posts en/of stories @thegreenkitchen_bymargie
Liefs,
Margie ๐
Reviews
Ingredients:
Adjust Servings
1 grote krop Chinese kool | |
1 tot 1 1/2 el zeezoutvlokken | |
1 ui, grof snijden | |
3 teentjes knoflook, grof gehakt | |
stukje gember (ca. 3 cm en grof gehakt) | |
1 el rijstbloem | |
40 tot 50 gram gochugaro (Koreaanse chilivlokken bij de toko) | |
60 ml Japanse sojasaus | |
1 winterpeen (geschild en julienne gesneden) | |
1 komkommer, julienne gesneden | |
3 lente-uitjes (in stukjes van 2 cm) |
Geef een reactie