Online kookworkshop: Japanse keuken

 

De maand Maart staat in het teken van de Japanse keuken. Een van onze favoriete keukens en speciaal van mijn kleindochter Sarah. Zij is onze junior gastchef van de maand! Het koken heeft ze al op jonge leeftijd geleerd. Toen ze al 3 jaar was hielp ze mij al in de keuken. Sarah is helemaal fan van Japan en vindt het super leuk om zelf sushi te maken.

Toen ik Sarah vroeg of ze samen met mij een online kookworkshop wilde geven straalde ze gelijk en ging ze direct aan de slag (zonder enige voorbereiding, echt een natuurtalent 🙂 ) Ik ben dan ook heel trots op haar!

In onze online kookworkshop leert Sarah jou hoe je haar favoriete Japanse sushi maakt. Leuk om zelf te maken met je familie en vrienden of eventueel samen met je kinderen, kleinkinderen, nichtjes of neefjes te maken.

Daarnaast leer ik jou hoe je een heerlijke eigen vegan Bento box maakt met heerlijke gerechten zoals:

* Yasai Yakitori – groente spiesjes
* Okonomiyaki – japanse hartige pannenkoek
* Sesam spinazie sushi – met heerlijke sesamdressing
* Aubergine & tofu katsu – gefrituurde aubergine en tofu met een heerlijke paneerlaag
* Salade met tofu steak – een heerlijke frisse salade met gegrilde tofu steak

De sesamdressing staat bij de recepten en kan je hier terugvinden.

Wil je ook af en toe plantaardig en gezond koken en ben je op zoek naar inspiratie? Neem een kijkje op mijn website wat voor mogelijkheden er zijn om online te leren koken. Gemakkelijke recepten waar ik jou stap voor stap uitleg hoe je smaakvol en zonder dat je al te lang in de keuken hoeft te staan heerlijke gerechten kunt maken.

Deze keer maken we o.a. Phad Thai.
Een van mijn favoriete Thaise gerecht. En nog vele andere Thaise gerechten van een geurige soep tot aan een overheerlijk dessert.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk hier mijn overzicht van de online kookworkshops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *