Online kookworkshop: Japanse keuken

 

De maand maart staat volledig in het teken van de betoverende Japanse keuken. Deze keuken behoort tot onze favorieten en heeft een bijzondere plaats in het hart van mijn kleindochter Sarah. Met trots presenteren wij haar als onze junior gastchef van de maand! Sarah heeft het koken al op jonge leeftijd omarmd. Op amper 3-jarige leeftijd stond ze al aan mijn zijde in de keuken. Haar passie voor Japan en haar enthousiasme voor het creëren van heerlijke sushi zijn aanstekelijk.

Toen ik Sarah benaderde met het voorstel om samen een boeiende online kookworkshop te verzorgen, lichtten haar ogen onmiddellijk op. Ze dook zonder aarzeling in het avontuur (zonder enige voorbereiding, een waar natuurtalent 🙂 ). Haar prestaties vervullen mij dan ook met trots!

In onze boeiende online kookworkshop deelt Sarah graag haar expertise over het bereiden van authentieke Japanse sushi. Een geweldige activiteit om alleen te ondernemen, met familie en vrienden, of zelfs in het gezelschap van kinderen, kleinkinderen, nichtjes en neefjes.

Daarnaast neem ik je mee in de bereiding van een verrukkelijke vegan Bento box, gevuld met heerlijkheden zoals:

* Yasai Yakitori – knapperige groentespiesjes

* Okonomiyaki – hartige Japanse pannenkoek

* Sesam spinazie sushi – verfijnde sushi met een heerlijke sesamdressing

* Aubergine & tofu katsu – gefrituurde aubergine en tofu met een smakelijke paneerlaag

* Salade met tofu steak – een frisse salade met gegrilde tofu steak

Het recept voor de verrukkelijke sesamdressing vind je bij de overige recepten en is hier beschikbaar.

Ben je geïnspireerd om vaker smaakvol en gezond te koken en zoek je naar ideeën? Bezoek gerust mijn website voor een overzicht van online kookworkshops. Ontdek eenvoudige recepten, waarbij ik je stap voor stap begeleid om zonder al te veel tijd in de keuken te staan, culinaire hoogstandjes op tafel te zetten.

Deze keer staat ook het geliefde gerecht Phad Thai op het menu, naast diverse andere heerlijke Thaise gerechten. Van aromatische soepen tot verrukkelijke desserts, een Thaise culinaire reis om van te genieten.

Benieuwd geworden? Bekijk hier ons uitgebreide aanbod aan online kookworkshops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *