Hallo, ik ben Margie. Welkom op mijn website!

Oprichter van @thegreenkitchen_bymargie. Mijn roots liggen in Indonesië. Ik heb samen met mijn man Ruud een Indonesische toko in Lelystad gehad. Daarna heb ik met mijn dochter Priscilla als een van de eersten de sushi workshops en catering naar Nederland gehaald. En heb ik jarenlang diverse Aziatische kookworkshops gegeven.

Ik ben gek op reizen! Mijn inspiratie voor het koken haal ik uit de vele reizen die ik heb mogen meemaken. Zo heb ik tijdens mijn reizen onder andere Thaise, Balinese en Indonesische masterclasses gevolgd.

Tuinieren & moestuin

Sinds vorig jaar hebben wij onze eigen moestuin. En hebben wij het hele moestuin seizoen onze eigen groenten & kruiden verbouwd. Ik vind het heerlijk om verse groenten & kruiden te gebruiken wat ik vers kan plukken uit mijn eigen tuin. Mijn kracht is om van basis ingrediënten een heerlijke maaltijd te maken. En ik wil dat graag met jullie delen.

Little box of joy

Met mijn gezin hebben wij in 2021 een eigen merk opgericht de Little box of joy. In de Coronatijd kan je dierbaren een heerlijke lekkernij sturen. Voor die ene verjaardag, de geboorte van een lieve baby en om elkaar in deze tijden wat vreugde te sturen.

Ik bedenk en maak alle foodproducten waaronder onze brownies, glutenvrije bananenbrood en andere lekkernijen. Bekijk de webshop en de week aanbiedingen voor de laatste info.

Vegan cooking school

Sinds november 2021 heb ik de Vegan Cooking School opgericht waar je online mijn cooking classes kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Mijn missie is om te laten zien hoe je heerlijke veganistische gerechten kunt koken. Of je nu flexitarier, vegetarisch of veganist bent. Dit is de plek waar je mijn favoriete gerechten kunt leren maken.

Meld je aan voor mijn community en ontvang maandelijks kookvideo’s en recepten. 

Indonesian cuisine Vegan Master

In april 2021 deed ik mee met Find the Master waar Veganmasters op zoek was naar nieuwe Masterchefs. Ik deed hieraan mee om te laten zien hoe lekker het is om vlees te vervangen met plantaardige varianten waardoor het net zo lekker en smaakvol is. En om een bijdrage te kunnen leveren aan een verbeterde milieu voor onze kinderen en kleinkinderen.

En na een leuke en spannende finale ben ik een van de nieuwe Masters geworden! Als Indonesian cuisine Vegan Master heb ik drie nieuwe vegan gerechten ontwikkeld. De Happy saté dat komt uit het eiland Java waar ik vandaan komt. Het tweede gerecht is Bali bliss geïnspireerd op onze reizen naar Bali. Dat is onze favoriete vakantiebestemming. En het laatste gerecht is Tasty rendang wat uit Noord Sumatra komt waar mijn oma vandaan komt.

Vanaf nu kan je mijn gerechten via Veganmasters.nl bestellen.

Contact

Mocht je het leuk vinden om mij te volgen op social media dat kan via Instagram @thegreenkitchen_bymargie en via Facebook @margie.siswoko

En heb je een leuke samenwerking in gedachten? Check dan mijn Contact pagina voor verdere informatie. En op de pagina In de Media pagina kan je zien op welke blogs, tv-programma’s, kranten en andere media ik te zien was.

Liefs,

Margie

Follow me: